Over Springest

Springest helpt mensen groeien

Springest is dé site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Wil je vanuit huis leren? Dat kan. We hebben ook een groot aanbod e-learning training en opleidingen. Op Springest vinden bezoekers ruim 250.000 trainingen van bijna 7.000 verschillende aanbieders. Springest is ook actief in Duitsland, België en Engeland en verwelkomt maandelijks ongeveer 300.000 unieke bezoekers.

Onze missie of “purpose” is:
Helping people reach their full potential through learning & vitality

Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 70.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod. Zo vind je altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Mogelijkheden voor aanbieders

Meer bezoekers naar uw website, hoger scoren in Google, aanvragen in uw inbox, werken aan uw merk en reputatie met ervaringen & distributie via ons partnernetwerk? Laat Springest ook voor u werken! Kijk op ons aanbiedersportal voor opleiders.

Mogelijkheden voor werkgevers

Medewerkers stimuleren om zich verder te ontwikkelen en tegelijkertijd overzicht en controle behouden? Het kan met Springest Go, onze online leercatalogus op maat. Bedrijven als Aegon, Stork en Het CAK gingen u al voor. Wilt u ook alle opleidingen voor uw werknemers centraal aanbieden, kosten besparen op trainingen en tijd besparen op administratieve handelingen? Bekijk de mogelijkheden van ons systeem of integreer onze actuele cursusdata van bijna 7.000 opleiders in uw bestaande Learning Management System.

Springest groeit met Holacracy

Springest werkt sinds 2012 volgens de Holacracy-methode. Holacracy is een nieuw besturingsmodel voor organisaties, waarbij autoriteit in een organische, platte structuur in ‘cirkels’ (teams) en ‘rollen’ (verantwoordelijkheden) wordt gedistribueerd over alle medewerkers. Iedere medewerker is hierdoor ‘manager’ van zijn eigen rollen en draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het functioneren van deze rollen.

Door de dynamische en transparante structuur is de organisatie in staat voortdurend bij te sturen. Meer over Holacracy bij Springest.

Al drie jaar in de prijzen als Beste Werkgever Nieuwe Helden

Springest valt dit jaar voor de derde keer in de prijzen als NRC Beste Werkgever in de categorie ‘Nieuwe Helden’ – dit jaar op derde plaats. Vanwege onze organisatievorm zonder managers of ondergeschikten, maar vooral vanwege ons leerklimaat hebben wij een ‘winning streak’ opgebouwd waar we trots op zijn.

Meet team Springest

Bij het bouwen, onderhouden en verder ontwikkelen van een website als Springest komt heel wat kijken. Naast de technische ontwikkeling kost het ondersteunen van aanbieders, het ontwikkelen en verkopen van nieuwe diensten, de communicatie, PR, en marketing ook veel tijd. Ben je benieuwd naar ons team? Ga dan naar join.springest.com en bekijk ook gelijk onze vacatures!

Wat de gebruikers over Springest zeggen

Inmiddels hebben al meer dan 600 gebruikers een review achtergelaten op Feedbackcompany.