Mediapartners

Uitgevers van websites of weblogs kunnen met behulp van Springest een eigen opleidingsportal creëren. Springest levert de content aan, en eventueel ook de technische ondersteuning. Uitwisseling van de data gebeurt met behulp van RSS of XML feeds, die aangepast kunnen worden per mediapartner. Zo worden alleen de echt relevante opleidingen op uw website getoond.

De mediapartners van Springest

Opleidingen Intermediair (600.000 bezoekers per maand)
Intermediair.nl is dé vacaturesite voor hoogopgeleiden (HBO+). Naast de grootste vacaturebank bieden ze veel extra content, en het opleidingsaanbod van Springest.
Cursussen Loonwijzer (500.000 bezoekers per maand)
Opgezet door o.a. FNV, UvA en Monsterboard. Loonwijzer biedt veel content op het gebied van lonen en daarnaast de bekende salaris checks en enquêtes.
MediapartnerToolshero (50.000 bezoekers per maand)
Toolshero.nl maakt alle management methodes, technieken, modellen en kennis inzichtelijk aan iedereen. Ze helpen iedereen de management theorieën en methoden te verkennen, toe te passen en te delen in hun omgeving op ieder moment, op iedere plek en via ieder apparaat.

Logo JobbelyJobbely (500.000 bezoekers per maand)Jobbely.com exploiteert een internationaal netwerk van (niche) jobboards. In Nederland zal worden begonnen met een integratie op vacaturesweb.nl

Logistiek OpleidingenJobport.nl (20.000 bezoekers per maand)
De jobportal van Jobport laat werkzoekenden onder begeleiding van loopbaanprofessionals eenvoudig naar vacatures zoeken, zoekprofielen aanmaken en sollicitatieactiviteiten bijhouden. Via de SpringSense widget toont Jobport relevant opleidingsaanbod op de vacaturepagina’s.

MBA OpleidingMBAopleiding.org
De website MBA Opleiding toont een actueel en volledig overzicht van alle Master of Business Administration opleidingen in Nederland. U vindt hier het overzicht van MBA opleidingen van Springest.
Secretaressenet
Dé informatiewebsite voor de professionele secretaresse en managementondersteuner. Je vindt hier naast alle secretariële informatie ook tips en trucs die je helpen bij het uitoefenen van je functie. En dus ook enkele relevante opleidingscategorieën van Springest, zoals notuleren en opleiding tot telefoniste .
MBA OpleidingMakelaarsopleiding
Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen voor een makelaar en taxateur onroerende zaken. U vindt hier het actuele aanbod van makelaarsopleidingen van Springest.
MBO start
MBOstart is dé site waar je veel verschillende MBO opleidingen kunt vinden. Ze zoeken altijd naar uitbreiding van studieinformatie die wij aanbieden.Hun overzichten worden daarom aangevuld met relevante opleidingen van Springest.
Opleiding VerpleegkundeOpleiding verpleegkunde
Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen verpleegkunde.
Logo Nationale BeroepengidsNationale Beroepengids
De NationaleBeroepengids.nl is de meest uitgebreide website op het gebied van beroepsinformatie. Meer dan 800 beroepsprofielen, meer dan 25.000 bezoekers per maand. Bij elk beroep staan relevante cursussen via Springest.
Logo Cursus.nlCursus.nl
Cursus.nl is een online platform waarop de cursussen en opleidingen van hun partners worden aangeboden. De bezoeker kan in verschillende categorieën zoeken naar de cursus die hij of zij graag wil volgen.
Logo tql.nlwww.tql.nl
TQL (The Question Library) is een (gratis) zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met 20.000 vragen (& antwoorden), tools & tips, checklists, en whitepapers.

Logo managementsite.nlManagementsite.nl
Platform om kennis en ervaring te delen. managementsite.nl wilt grenzen verkennen en blokkades doorbreken. Kritisch, wars van hypes, interactief, altijd op zoek naar wat wél werkt.

Projectsucces.nl Projectsucces.nl is hét platform met informatie voor en door geïnteresseerden in het projectmanagement vakgebied