Mediapartners

Uitgevers van websites of weblogs kunnen met behulp van Springest een eigen opleidingsportal creëren. Springest levert de content aan, en eventueel ook de technische ondersteuning. Uitwisseling van de data gebeurt met behulp van RSS of XML feeds, die aangepast kunnen worden per mediapartner. Zo worden alleen de echt relevante opleidingen op uw website getoond.

De mediapartners van Springest

Opleidingen Intermediair is dé vacaturesite voor hoogopgeleiden (HBO+). Naast de grootste vacaturebank bieden ze veel extra content, en het opleidingsaanbod van Springest.
Cursussen Loonwijzer is opgezet door o.a. FNV, UvA en Monsterboard. Loonwijzer biedt veel content op het gebied van lonen en daarnaast de bekende salaris checks en enquêtes.
MediapartnerToolshero  maakt alle management methodes, technieken en modellen inzichtelijk aan iedereen.
Logistiek OpleidingenJobport.nl laat werkzoekenden onder begeleiding van loopbaanprofessionals eenvoudig naar vacatures zoeken, zoekprofielen aanmaken en sollicitatieactiviteiten bijhouden.
Logo beroepen.nlBeroepen.nl  is een handige website om informatie te vinden over alle verschillende beroepen in Nederland.
Opleidingen MBA Opleiding.org toont een actueel en volledig overzicht van alle Master of Business Administration opleidingen in Nederland. U vindt hier het overzicht van MBA opleidingen.
Secretaressenetis dé voor de professionele secretaresse en managementondersteuner. Je vindt informatie en tips en trucs die je helpen bij het uitoefenen van je functie.
makelaaropleidingenMakelaarsopleiding Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen voor een makelaar en taxateur onroerende zaken.
MBO start dé site waar je veel verschillende MBO opleidingen kunt vinden. Ze zoeken altijd naar uitbreiding van studieinformatie die wij aanbieden.
Opleiding VerpleegkundeOpleiding verpleegkunde
Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen verpleegkunde.
PartnerCoachli is dé site waar je alle informatie vindt over coaching en persoonlijke ontwikkeling. Coachli helpt je om verder te komen.
Logo Nationale BeroepengidsNationale Beroepengids is de meest uitgebreide website op het gebied van beroepsinformatie. Meer dan 800 beroepsprofielen. Bij elk beroep staan relevante cursussen via Springest.
Logo Cursus.nlCursus.nl
Cursus.nl is een online platform waarop de cursussen en opleidingen van hun partners worden aangeboden. De bezoeker kan in verschillende categorieën zoeken naar de cursus die hij of zij graag wil volgen.
Logo tql.nlwww.tql.nl
is een kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met 20.000 vragen, tools & tips, checklists, en whitepapers.