Zoek & Boek

Simpel en snel

Makkelijker zoeken en boeken is één van de meest gewaardeerde features van Springest Go. Dit geldt zowel voor medewerkers die iets willen leren als hun HR-managers.

Het systeem is dusdanig intuïtief dat uitgebreide uitleg niet nodig is. Iedereen kan er zelfstandig mee aan de slag.

Zelf zoeken motiveert

Opties vergelijken met reviews

Opleidingen zoeken en boeken was nog nooit zo makkelijk als via Springest. Dit verlaagt de drempel om te beginnen met leren. Bovendien werkt het motiverend als je zelf de training kunt kiezen die bij je past.

Springest toont betrouwbare ervaringen van oud-deelnemers om de keuze makkelijker te maken. Hebben collega's een training beoordeeld? Dan tonen we die review bovenaan.

Ook kunnen trainingen worden aanbevolen door leidinggevenden, via eenvoudig te delen leerlijsten of binnen een bepaald onderwerp in de zoekresultaten met de tag 'aanbevolen'.

Direct boeken

Met een automatische goedkeuringsflow

Om een training te boeken hoeven medewerkers enkel op de knop 'Nu inschrijven' te klikken. Vervolgens wordt de boeking automatisch administratief verwerkt.

Zodra de inschrijving per mail is goedgekeurd door de leidinggevende, wordt deze naar de leverancier doorgestuurd. De inschrijving wordt met alle benodigde informatie, zoals facturatie-details, aangeleverd bij de opleider in kwestie.

Geen papierwerk meer en altijd een compleet overzicht van inschrijvingen!

Meteen een learning platform expert spreken?

Bel 020 26 13 852

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op:

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Organisatie:

Telefoonnummer: