Social Learning in uw organisatie

Gewone trainingen zijn niet meer genoeg, het kan sneller en relevanter!

Ontwikkeling gaat steeds sneller. De wereld, uw organisatie en uw medewerkers hebben steeds meer behoefte aan de juiste kennis op het juiste moment (zie dit webinar bij Harvard Business Review). Daarom is het belangrijk dat leren sociaal wordt: medewerkers inspireren en leren elkaar om sneller de relevante kennis en vaardigheden op te doen

Springest Go helpt uw organisatie met het adopteren van social learning. Niet alleen binnen ons eigen platform, maar juist ook door aan de sluiten op alle tools en mogelijkheden die nu ontstaan. En door uw collega's te laten zien dat het ook anders kan.

Ervaringen van collega's

Leer van de markt én van collega's

Springest heeft meer dan 50.000 ervaringen van oud deelnemers. De gemiddelde opleiderscore geeft een snel beeld van de kwaliteit. Maar het wordt pas echt interessant als uw collega's bij elke training de ervaringen van anderen kunnen lezen. De gegarandeerd lange ervaringsbeschrijving geeft echt context over wat is geleerd.

Echt sociaal wordt het doordat de helft van de mensen bij hun ervaring ook hun LinkedIn profiel koppelen. Zie dus direct wie de training heeft gedaan, en of u die persoon in uw netwerk heeft. En als het een collega is, neem meteen contact op en leer van elkaar!

Ontvang suggesties via uw professionele netwerk

Behoefte aan inspiratie? Vraag uw netwerk via Springest Discover. Via uw Linkedin profiel, of dat van de werkgever, krijgt u leersuggesties op basis van functietitel, vaardigheden en de rest van uw netwerk.

Zo is de eerste stap om te leren makkelijk gemaakt. In de toekomst kunnen meer databronnen gebruikt worden om de Discover suggesties nog beter te maken.

Deel en bewerk leerlijsten

Met leerlijstjes kun je gemakkelijk een selectie van opleidingen delen met een vriend of collega. Handig voor het inwerken van een nieuwe collega, of om samen met je manager een keuze te maken uit een aantal trainingen. Om de lijstjes in te zien, moet je inloggen op je Mijn Springest profiel. Dit kan snel en simpel met je Linkedin profiel, of via Single Sign On op basis van een bestaand personeelssysteem.

Deel wat je hebt geleerd

Sluit een Social Learning Record Store aan op uw Springest Go

Leren is meer dan alleen het volgen van formele trainingen. Informele leeractiviteiten zoals video’s, artikelen en presentaties nemen eens steeds belangrijkere plek in ( 70:20:10). Achieved is het sociale platform dat leeractiviteiten op één plek verzamelt, en ook een van de vele Apps in de Springest Go App Market.

Werknemers kunnen eenvoudig video’s, artikelen en presentaties toevoegen en met elkaar delen. Daarbij krijgen ze duidelijke leerdoelen en kunnen ze hun voortgang eenvoudig bijhouden. Zo wordt leren persoonlijk en inspirerend.

Duik in een community om te leren wie wat leert

Met Springest Communities kunnen mensen elkaar vinden (binnen of buiten de organisatie) die hetzelfde hebben geleerd of willen leren. Bekijk hun ervaringen, of neem contact op om een vraag te stellen.