PE-punten bijhouden

Makkelijk rapporteren over permanente educatie

Ook voor permanente educatie heeft Springest Go een handige functionaliteit; de PE-punten tool. Hiermee kunnen medewerkers automatisch (via inschrijvingen) en handmatig PE-punten bijhouden.

Springest maakt de volledige administratie van PE-punten zodoende eenvoudig en inzichtelijk.

Alle leeractiviteiten in één overzicht

Met de leerlijsten in Mijn Springest is het heel eenvoudig om PE-punten bij te houden. Springest houdt namelijk ook data over PE-punten bij van de opleiders op het platform.

Kunnen medewerkers met een externe training PE-punten verdienen? Dan worden deze in de meeste gevallen automatisch toegevoegd aan het persoonlijke leerprofiel na een inschrijving.

Zelf activiteiten toevoegen

De lijst kan handmatig aangevuld worden met overige activiteiten waar PE-punten mee verzameld kunnen worden. Interne leeractiviteiten en bestudeerde boeken of artikelen bijvoorbeeld. Medewerkers naast afgeronde opleidingen of leermomenten ook gewenste en geplande trainingen bijhouden.

Het overzicht kan direct inzichtelijk worden gemaakt voor managers of teamgenoten. Ook kan er gemakkelijk een rapport worden uitgedraaid (XLS download) dat rechtstreeks naar de PE-controlerende instanties verstuurd kan worden.

Meteen een learning platform expert spreken?

Bel 020 26 13 852

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op:

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Organisatie:

Telefoonnummer: