De beste online marketing opleiders volgens Emerce vind je op Springest1 min read

Vandaag maakte Emerce, de toonaangevende blog voor online business, media en marketing, voor de 14e keer de Emerce Top 100 bekend. Alhoewel Springest er zelf (nog) niet in staat hebben we toch reden om blij te zijn: vier van de vijf namen in de Top 5 van de categorie “Opleiders” staan op Springest.

De door Emerce best beoordeelde marketingopleiders zijn:

We feliciteren deze aanbieders van harte met hun prestatie! In deze concurrerende sector is het een opgave om je te onderscheiden en een plek in deze top bemachtig je niet zomaar.

In de Emerce Top 100 verschijnen ieder jaar de beste bedrijven uit de e-business. Voor dit imago-onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, onderzocht Emerce 759 bedrijven. De 1.295 respondenten beoordeelden de bedrijven op ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit.

Zijn we verrast door deze hoogvliegers? Niet echt. Ook op Springest laten cursisten weten supertevreden met deze aanbieders te zijn. Ze scoren allemaal boven de 8 gemiddeld.

Ben je op zoek naar een opleiding om je online marketing skills op te vijzelen? Dan weet je waar je moet zijn. Voor je het weet beland je zelf ook in de top 100.

About the author

Sinds 2016 werkzaam bij Springest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *