Learning Bites header, woman with pepper

Heeft het Persoonlijk Leerbudget wel zin?1 min read

In deze serie Learning Bites kijkt Erik naar het HRD Trends 2017 onderzoek en de resultaten op het gebied van het het Persoonlijk Leerbudget. Hoe effectief is een persoonlijk leerbudget? Helpt het medewerkers te motiveren om te leren? Erik geeft je binnen een minuut het antwoord. 

Het hele onderzoek is hier gratis te downloaden

Het HRD Trends 2017 onderzoek is in samenwerking met onderzoeksbureau NIDAP opgezet. Meer dan 3900 medewerkers uit allerlei sectoren zijn ondervraagd. Komende weken licht Erik enkele van de belangrijkste resultaten uit door middel van Learning Bites.

P.S: Learning Bites zijn ook beschikbaar op Springest.nl. Leer nieuwe dingen binnen 15 minuten. Learning Bites zijn momenteel gratis. Springest Go platformen kunnen hun intern ontwikkelde Learning Bites zelf toevoegen.

About the author

Bram Speelman is Marketing Lead Link en SEO-er bij Springest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *