Vacature: Provider Sales, Accountmanagement en Customer Happiness Non-ManagerDeze vacature is al vervuld. Kijk voor alle open vacatures in het vacatureoverzicht.

We zoeken per direct een fulltime mens om ons Marketplace team te versterken en in de toekomst wellicht te leiden of te representeren. Bij Springest hebben we geen managers en geen functies, maar wel specifieke rollen met een “purpose” en duidelijke verantwoordelijkheden. Met extreme autonomie, transparantie en veel verantwoordelijkheid. Onderstaande rollen kunnen momenteel meer energie gebruiken, naast de 5 Springeteers die ze al deels vervullen. In een ander bedrijf zou je met jouw profiel, ervaring en drive misschien manager worden, maar bij ons ben je vooral manager van jezelf, en van het succes van onze klanten.

Keywords die in veel van deze rollen terugkomen zijn: service, sales, succes, numbers, closing, deals, customer happiness, relatie, samenwerking, energie en appeltaart. Oh nee, niet appeltaart. Tenzij jij dat zelf wilt natuurlijk, als het helpt om de deal te maken!

 • Provider Sales (geschat 60% van je tijd): zoek en overtuig nieuwe opleiders om zich aan te sluiten op ons platform, help hen succesvol te worden door meer van onze tools te gebruiken, bel en ontmoet ze, en Always Be Closing.
 • Mediapartners (max 20%): onze 15 grote (>100k bezoekers maandelijks) mediapartners en 200 kleinere affiliates ondersteunen bij het groeien van hun omzet uit onze Learning Products.
 • Key Providers (max 20%): onderhoud de relatie en onderhandel met de marketing mensen bij onze top 50 opleiders, neem ze mee in onze learning journey en verhoog de gezamenlijke omzet.
 • Lead Link (max. 10% en afh. van je groei): zorg voor optimale bezetting van alle rollen in de cirkel en definieer een heldere strategie waarmee iedereen zelf kan sturen.
 • Rep Link (max. 10% en afh. van je groei): rapporteer de gevraagde metrics naar de Alignment-cirkel, en kies en update daar over de belangrijkste projecten in je cirkel.

Still there? Mooi, bring it on… Ben je ondernemend ingesteld en heb je passie voor kwaliteit en continue verbetering? Ben je niet vies van een discussie, kun je een strategie bedenken, naar tactiek en actie vertalen en kun je je ideeën met data onderbouwen? Pak je graag de telefoon, neem je mensen mee in je visie, sluit je de deal op het juiste moment en help je klanten graag?

En het belangrijkste: ben je leergierig, open-minded, ondernemend, “get” je “things done” en sta je bekend als iemand met een drive die anderen kan motiveren door initiatief te nemen? Bedenk dan of je bij een snelgroeiende startup wil werken die de “Amazon of Learning” gaat worden…

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een zeer prettige werkplek in het centrum van Amsterdam, met zit/sta werkplekken, tafeltennis, bar, Wii, XBOX, massagestoel en veel andere creatieve bedrijven om je heen.
 • Een jong team om je heen van webdevelopers, leeradviseurs, online marketeers, product owners, sales / business developers, en een user experience designer.
 • Prima arbeidsvoorwaarden incl. lunch, goede groene thee, espresso, OV-fiets en reiskostenvergoeding. En zonder target-afhankelijke bonus.
 • Aandelen in Springest bij een vast contract.
 • Minimaal €1.000 eigen budget voor boeken, opleiding en bezoek van congressen in je vakgebied.
 • Een zeer leerzame omgeving doordat je naast met ervaren collega’s regelmatig met externe experts samenwerkt uit ons grote netwerk.
 • Een organisatie die geeft om je happiness, dat elke maand meet en daar trots op is.

Nog even wat achtergrond over Springest (zie ook Werken bij…)

Springest is de grootste bron voor leren ter wereld. Je kunt er alles vinden om (verder) te leren als professional. Als werkgever zijn we door NRC is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2014/2015 & 2015/2016 in de categorie Nieuwe Helden. Bovendien staan we in de top 100 van “Unicorns”: de meest schaalbare organisaties ter wereld, naast bedrijven als Airbnb en Uber.

Je collega’s

springest_cowboy_team

(OK, we doen niet elke week een cowboy-themed feest…)
Bij Springest werk je met collega’s die allemaal heel goed zijn in wat ze doen en vrijwel allemaal beschikken over flink wat nerd skills. Springeteers gaan informeel met elkaar om en doen naast het werk ook veel dingen samen. Ons kantoor is een gezellige plek waar niks te gek is en waar we met zijn allen goed voor zorgen. We zijn actieve organisatoren en bezoekers van tal van Meetups en andere vormen van kennisoverdracht (leren is ons ding!) en we dragen heel actief bij aan het startup ecosysteem van Amsterdam. Daarnaast is Springest hét voorbeeld van hoe Holacracy en GTD voor een organisatie kunnen werken.

Interesse?

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ruben Timmerman. Een CV is niet nodig (mag wel als je hem toch al hebt liggen), LinkedIn zeker wel, en geef vooral een inhoudelijke motivatie. En schroom niet om je mening te geven over Springest 🙂

Benieuwd hoe HRD in Nederland wordt georganiseerd? Download het nieuwe trendrapport