Open uitnodiging: Springest Learning & Development round table1 min read

roundtableVeel van de bezoekers en corporate klanten van Springest zijn HR of L&D (Learning & Development) professionals. Door onze interactie met hen, leren we veel over de uitdagingen op het vlak van leren binnen organisaties. We krijgen steeds vaker vragen over het organiseren van processen rond L&D. Ook komt het geregeld voor dat klanten of geïnteresseerden in onze interne leercatalogus bij elkaar op bedrijfsbezoek gaan om kennis uit te wisselen.

Daarom zijn we op dit moment bezig met de organisatie van een rondetafelgesprek in oktober, de eerste van een regelmatige serie. Daarbij schuiven verschillende HR- en L&D professionals aan om van elkaar en van de ervaringen van Springest te leren. Een belangrijk thema bij de eerste sessie is het scholingsrecht in de Wet Werk en Zekerheid: Wat zijn de implicaties hiervan voor de inrichting van HRD en welke mogelijkheden zijn er voor HR professionals om ervoor te zorgen dat hun personeel effectief en gemotiveerd aan de slag gaat met zijn ontwikkeling?

Daarnaast is het onze bedoeling gesprekken te faciliteren tussen ervaringsdeskundigen uit verschillende sectoren. Zou u het interessant vinden hiervoor een uitnodiging te ontvangen zodra de datum bekend is? Neem dan contact op met Sofie Angevaare: sofie@springest.com

About the author

Comments

    1. Beste Marvin, bedankt voor je reactie. Op 8 oktober hadden wij het rondetafelgesprek voor de eerste keer georganiseerd, maar we zijn inderdaad van plan het vaker te gaan doen. Als je op de hoogte wilt blijven, kun je even een mailtje sturen naar sofie@springest.com of je aanmelden bij de LinkedIn-groep die na afloop is opgericht!
      Graag tot horens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *