Mijlpaal bereikt; meer dan 15.000 ervaringen op Springest!1 min read

Op de valreep voor het weekend heeft Springest weer een mijlpaal bereikt! Zojuist is de ervaringen-teller het magische aantal van 15.000 gepasseerd.

Cursisten en opleiders vinden het duidelijk belangrijk dat toekomstige cursisten goed worden geïnformeerd over wat je van een training of opleiding kunt verwachten. En dat kunnen wij alleen maar beamen en toejuichen. De bezoekers die op Springest naar opleidingen, trainingen en cursussen zoeken hechten veel waarde aan de ervaringen van oud-cursisten. Zij baseren hun keuze grotendeels op de ervaringen die je op Springest kunt lezen.

Daarnaast betekent een aantal van 15.000+ ervaringen dat er in totaal al voor hetzelfde bedrag in euro’s aan stichting Edukans is gedoneerd. Voor elke ingevulde ervaring gaat er namelijk €1,- naar Edukans. We steunen daarmee een scholingsproject in Oeganda.

Dus blijf ze vooral invullen en dan stomen we binnenkort door naar de 20.000 ervaringen!

About the author

Comments

  1. zegt:Ik ben benieuwd naar je uiokmtst! Ikzelf zit nu aan de internetgeheimen (, daar heb je ook een review over geschreven) maar nieuwe tips en tools is altijd leuk!239 euro vind ik trouwens ook een stevige prijs, maar ik weet natuurlijk niet wat de kwaliteit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *