Ambitiemonitor in de media1 min read

Vorige week bracht Springest de resultaten van de Ambitiemonitor naar buiten, een onderzoek dat is uitgevoerd in samenwerking met het NIDAP. Dit werd breed opgepakt in de media en de resultaten verschenen op verschillende plekken, waaronder NU.nl, Carrieregids.nlHrbase.nl en Directiesecretaresse.nl.

Uit het onderzoek blijkt dat mannen ambitieuzer zijn dan vrouwen; dit haalde op verschillende online nieuwskanalen, zoals Managersonline.nl,. Daarnaast was het gegeven dat de ambitie afneemt boven een leeftijd van 45 jaar op o.a. Intermediair een nieuwsbericht waard.

De Telegraaf besteedde er in de Carrièrebijlage op zaterdag ook kort aandacht aan.

About the author

Comments

  1. Zondag 4 september gvreean met de hele familie, 19 familie-leden in een boot.We hebben er allen van genoten, groot en klein en danken schipper Hans voor zijn uitleg. Helaas voor hem had de geluidsinstallatie kuren, maar dat mocht de pret niet drukken.Met vriendelijke groeten familie Apeldoorn uit Egmond-Binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *