Eduhub verwelkomt weer een nieuwe medewerker1 min read

Daniel GomesSpringest groeit hard en timmert flink aan de weg. Ook in Duitsland beginnen we de markt al aardig te veroveren. Naast onze Country Manager Germany, Peter van Dartel, is nu Daniel Gomes aangenomen als Online Marketing en Communicatieheld voor Duitsland.

De Portugees die in Duitsland werd geboren heeft de studie Media & Entertainment Management aan de Stenden Hogeschool en Universiteit van Aveiro in Portugal afgerond. Door zijn internationale karakter en zijn passie voor marketing, design en social media ondersteunt hij de uitbreiding van Springest naar Duitsland door onder andere het ontwikkelen van promoties en campagnes.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *