Logistiek.nl en Docufacts.nl nieuwe mediapartners1 min read

Springest toont (delen van) het trainingsaanbod ook automatisch bij Mediapartners. Dat zijn websites in een bepaald vakgebied die aan hun gebruikers een soort mini-Springest aanbieden als extra dienst. De eerste Springest Mediapartners waren Frankwatching.com, Loonwijzer.nl en Vakwereld.

Nu zijn daar twee websites in specifieke niches bijgekomen: Logistiek.nl en Docufacts.nl.

Logistiek.nl (130.000 bezoekers per maand)
Een succesvolle B2B site van Vakmedianet, uiteraard gericht op de logistieke sector. Toont naast het nieuws, vacatures en columns het complete overzicht uit de categorie Inkoop & Logistiek van Springest.

Coachli is dé site waar informatie staat over alle soorten coaching. Van loopbaancoaching, businesscoaching tot lifecoaching, je vindt het op Coachli.

DocuFacts
Docufacts.nl is hét onafhankelijke online kennisplatform voor documentprofessionals in Nederland en België en ondersteunt gebruikers, organisaties en aanbieders bij het inrichten, optimaliseren en innoveren van documentprocessen. Docufacts toont o.a. opleidingen op het gebied van documentmanagement, informatieanalyse, informatiebeveiliging, content management en archiveren.

Ook uw website als mediapartner?

We zijn blij met deze twee mediapartners ons bereik verder vergroot te hebben. Neem gerust contact met ons op als uw website wellicht ook mediapartner wil worden. We staan open voor samenwerking met websites in alle niches en vakgebieden.

About the author

Bram Speelman is Marketing Lead Link en SEO-er bij Springest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *