Mediapartners

Uitgevers van websites of weblogs kunnen met behulp van Springest een eigen opleidingsportal creëren. Springest levert de content aan, en eventueel ook de technische ondersteuning. Uitwisseling van de data gebeurt met behulp van RSS of XML feeds, die aangepast kunnen worden per mediapartner. Zo worden alleen de echt relevante opleidingen op uw website getoond.

De mediapartners van Springest

Logo HR AppstoreHR Appstore
De HR Appstore biedt oplossing van de beste leveranciers uit de markt voor elke behoefte op HR gebied. Op 1 platform vindt u het beste aanbod aan HR software en diensten.
Unique HR Store Opleidingen Unique HR Store (50.000 bezoekers per maand)
De Unique HR Store is de alles-in-één-oplossing voor uw HR zaken. Springest verzorgt een uitgebreide opleidingswinkel waarin via de HR Store betaald wordt.

Opleidingen Intermediair (600.000 bezoekers per maand)
Intermediair.nl is dé vacaturesite voor hoogopgeleiden (HBO+). Naast de grootste vacaturebank bieden ze veel extra content, en het opleidingsaanbod van Springest.
Cursussen Loonwijzer (500.000 bezoekers per maand)
Opgezet door o.a. FNV, UvA en Monsterboard. Loonwijzer biedt veel content op het gebied van lonen en daarnaast de bekende salaris checks en enquêtes.
Vacaturekrant.nl (450.000 bezoekers per maand)
Vacaturekrant.nl is dé carrièreportal voor werkzoekenden die zich oriënteren op een nieuwe baan, stage/bijbaan of traineeship. Bij de vacatures worden de relevante opleidingen en cursussen vanuit de database van Springest getoond.
logo Zorghart.nlZorghart.nl
Zorghart.nl is oorspronkelijk ontstaan uit een samenwerkingsverband van zorgaanbieders is uitgegroeid tot dé website met een van de meest uitgebreide informatie over beroepen, opleidingen , vacatures etc. op het gebied van Zorg en Welzijn.
NRTO: Nederlandse Raad voor Training en OpleidingNRTO (Brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus)
De NRTO is namens de particuliere opleiders de gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen en de media. Het complete aanbod van de 200 leden is te doorzoeken door de samenwerking met Springest.

Logo JobbelyJobbely (500.000 bezoekers per maand)Jobbely.com exploiteert een internationaal netwerk van (niche) jobboards. In Nederland zal worden begonnen met een integratie op vacaturesweb.nl

Logistiek OpleidingenLogistiek.nl (130.000 bezoekers per maand)
Een succesvolle B2B site van Reed Business, uiteraard gericht op de logistieke sector. Toont naast het nieuws, vacatures en columns het complete overzicht uit de categorie Inkoop & Logistiek van Springest.
Logistiek OpleidingenJobport.nl (20.000 bezoekers per maand)
De jobportal van Jobport laat werkzoekenden onder begeleiding van loopbaanprofessionals eenvoudig naar vacatures zoeken, zoekprofielen aanmaken en sollicitatieactiviteiten bijhouden. Via de SpringSense widget toont Jobport relevant opleidingsaanbod op de vacaturepagina’s.
Exenzo logoExenzo (100.000 bezoekers per maand)
EXENZO bouwt en baat niche vacaturewebsites uit in samenwerking met uitgevers van vakinhoudelijke websites. Via de SpringSense widget toont Exenzo relevant opleidingsaanbod op de vacaturepagina’s.
Kieskeurig LogoKieskeurig.nl (170.000 unieke bezoekers per dag)
Kieskeurig.nl is Nederlands meest betrouwbare en meest onafhankelijke vergelijksite. Bezoekers vergelijken producten en winkels, lezen ervaringen van andere bezoekers en laten zelf hun reviews achter.
ManagersonlineManagersonline (175.000 bezoekers per maand)
Managersonline.nl is het grootste internetmagazine voor directeuren en managers van Nederland. Het biedt naast vaknieuws natuurlijk een gespecialiseerde opleidingengids in samenwerking met Springest.
MBA OpleidingMBAopleiding.org
De website MBA Opleiding toont een actueel en volledig overzicht van alle Master of Business Administration opleidingen in Nederland. U vindt hier het overzicht van MBA opleidingen van Springest.
HR Netwerk
HRnetwerk.nl is opgericht met het doel het vak Human Resources te versterken. De website is een omgeving waarin kennis, ervaringen en ontwikkeling op het gebied van HR kosteloos kunnen worden uitgewisseld.
Secretaressenet
Dé informatiewebsite voor de professionele secretaresse en managementondersteuner. Je vindt hier naast alle secretariële informatie ook tips en trucs die je helpen bij het uitoefenen van je functie. En dus ook enkele relevante opleidingscategorieën van Springest, zoals notuleren en opleiding tot telefoniste .
MBA OpleidingMakelaarsopleiding
Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen voor een makelaar en taxateur onroerende zaken. U vindt hier het actuele aanbod van makelaarsopleidingen van Springest.
MBO start
MBOstart is dé site waar je veel verschillende MBO opleidingen kunt vinden. Ze zoeken altijd naar uitbreiding van studieinformatie die wij aanbieden.Hun overzichten worden daarom aangevuld met relevante opleidingen van Springest.
Opleiding VerpleegkundeOpleiding verpleegkunde
Op de website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen verpleegkunde.
Logo Nationale BeroepengidsNationale Beroepengids
De NationaleBeroepengids.nl is de meest uitgebreide website op het gebied van beroepsinformatie. Meer dan 800 beroepsprofielen, meer dan 25.000 bezoekers per maand. Bij elk beroep staan relevante cursussen via Springest.
Logo e-Learninge-Learning.nl
e-Learning.nl is dé site waar u alles vindt over het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van IT. e-Learning.nl presenteert op haar site het opleidingsaanbod van Springest.
Logo Thuisstudie.nlThuisstudie.nl
Thuisstudie.nl biedt het grootste overzicht met enkel cursussen en opleidingen die u thuis volgt. In uw eigen tempo. Van hobby cursussen tot beroepsopleidingen. En van cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit tot specialistische vakopleidingen. Op Thuisstudie.nl vindt u de thuisstudie die u zoekt.
Logo Cursusvoor.nlCursusvoor.nl
Cursusvoor.nl is een onafhankelijke zoeksite voor cursussen, opleidingen, trainingen en workshops. Omdat cursusaanbieders hun aanbod zelf op Cursusvoor.nl plaatsen en wijzigen is het cursusaanbod zo actueel mogelijk.
Logo Cursus.nlCursus.nl
Cursus.nl is een online platform waarop de cursussen en opleidingen van hun partners worden aangeboden. De bezoeker kan in verschillende categorieën zoeken naar de cursus die hij of zij graag wil volgen.
Logo Bouwjobs.nlBouwjobs.nl
Bouwjobs.nl is het trefpunt voor de bouw en civiele techniek.
Logo Jobisjob.nlJobisjob.nl
Jobisjob.nl is een zoekmachine voor vacatures. Ze verzamelen vacatures van belangrijke vacaturesites en presenteren deze overzichtelijk per branche en/of regio.
Logo Efinancialcareers.nlEfinancialcareers.nl
Efinancialcareers.nl is marktleider op het gebied van financiële banen en advies. Hier vind je hoogwaardige vacatures binnen de financiële wereld.
Logo wetalent.nlWetalent.nl
WETALENT is de nieuwe on- en offline challenger waar talent centraal staat. Het is het eerste vraaggestuurde ontwikkelingsplatform voor talent.
Logo opleidigen.startpagina.nlOpleidingen.startpagina.nl
Opleidingen.startpagina.nl is dé Startpagina voor relevante links naar opleidingen en opleiders.
Logo tql.nlwww.tql.nl
TQL (The Question Library) is een (gratis) zakelijke kennisbank voor ondernemers, managers & professionals met 20.000 vragen (& antwoorden), tools & tips, checklists, en whitepapers.
Logo hi-re.nlHI-RE
HIRE, Social Medium voor Recruitment, HRM en Arbeidsmarktcommunicatie is een sterk groeiende community voor HR professionals. HIRE toont via een RSS integratie relevante HR Opleidingen
Logo sport netwerkSport Netwerk
De sport branche is voortdurend in beweging, net als uw carrière. Sport-Netwerk.nl helpt u graag bij de volgende stap in uw carrière in de sportarbeidsmarkt. Sport-Netwerk.nl streeft ernaar een totaal overzicht aan te bieden voor diegene die op zoek is naar een stage, baan of opleiding in de sport.

Logo PVKOPlatform voor Klantgericht Ondernemen
Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) verenigt professionals die bij willen dragen aan een klantgericht Nederland en belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM (Customer Relationship Management).

Logo vacatureluurs.comVacatureluurs.com
Vacatureluurs.com is een blog vol tips en tricks voor de werkzoekende en de mogelijkheid om opleidingen te zoeken.

Logo Nationale ZorggidsNationale Zorggids
Het online kennisplatform is een website waarop u actueel nieuws en informatie kunt vinden over zorggerelateerde onderwerpen.

Logo Nationale OnderwijsgidsNationale Onderwijsgids
Het online kennisplatform is een website waarop u actuele informatie kunt vinden over onderwijs(gerelateerde) onderwerpen.

Logo Recht.nlRecht.nl
Recht.nl richt zich primair op juridische professionals (advocaten, overheidsjuristen, bedrijfsjuristen etc.) en op docenten en studenten recht. Samen met Recht.nl ontwikkeld Springest een tool waarmee de Permanente Educatie punten kunnen worden bijgehouden.

Logo managementsite.nlManagementsite.nl
Platform om kennis en ervaring te delen. managementsite.nl wilt grenzen verkennen en blokkades doorbreken. Kritisch, wars van hypes, interactief, altijd op zoek naar wat wél werkt.

Projectsucces.nl
Projectsucces.nl is hét platform met informatie voor en door geïnteresseerden in het projectmanagement vakgebied

Logo beroepen.nlBeroepen.nl
Beroepen.nl is een handige website om informatie te vinden over alle verschillende beroepen in Nederland.

Binnenkort live

Logo de Bibliotheekde Bibliotheek
De Bibliotheek biedt iedereen vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur zodat mensen zich bewust, kritisch en actief kunnen bewegen in de maatschappij.