Upgrade uw LMS

Verrijk uw systeem met actuele opleidingsdata

Veel organisaties gebruiken al een Learning Management System. Vaak met veel functionaliteiten, afgestemd op processen binnen de organisatie. Het LMS is daardoor niet altijd even gebruiksvriendelijk.

Met Springest Go kunt u uw bestaande systeem een upgrade geven. Onze opleidingsdata en features kunnen geïntegreerd worden, aangepast aan uw wensen.

Opleidingsgegevens zonder handwerk

Alleen het aanbod dat u wilt, van alle leveranciers

Springest bevat up-to-date opleidingsinformatie van zo'n 4.000 opleiders in Nederland, met 160.000 trainingen en meer dan een miljoen startdata. U kunt hieruit uw selectie maken, die vervolgens gesynchroniseerd wordt met uw LMS.

Nieuwe leveranciers voegt u met één klik toe. Is de leverancier nog onbekend? Springest garandeert: binnen 2 weken is de data volledig actueel. Inclusief eventuele preferred supplier korting!

Vraag om een demo

Ervaringen van oud-deelnemers

Net als bij het zoeken van een hotel of een boek...

Bij het kiezen van een opleiding gaat niemand over een nacht ijs. Daarom helpt Springest met betrouwbare ervaringen van oud-deelnemers. Vaak zelfs met LinkedIn profiel erbij.

De ervaringen kunnen als reviews in een LMS worden ingelezen, of als extra widget bij elke training en opleider getoond worden.

Vergelijken: Alles op een rijtje

LMS'en zijn niet ingericht om te vergelijken, maar vooral om complexe transacties af te handelen. Een simpele pagina om enkele trainingen met elkaar te vergelijken is dan een nuttige toevoeging.

Vanuit uw LMS opent zich een kleine popup om de vergelijking te tonen, en na selectie kan de gebruiker weer terug naar het LMS om bijvoorbeeld te training te boeken.

Administratieve afhandeling van inschrijvingen

Nooit meer verwarring door gestroomlijnde communicatie met opleiders

Springest handelt duizenden inschrijvingen per maand af bij honderden opleiders. Dat proces is grotendeels geautomatiseerd en compleet gestandaardiseerd. Veel grote organisaties zoals Aegon, Sanoma en Stork gebruiken dit proces daarom ook.

Een inschrijving, of een annulering wordt vanuit het LMS naar de API van Springest gestuurd, en vanuit daar gesynchroniseerd met de opleider.

Gecentraliseerde facturatie

Een factuur per maand, volledige transparantie

Echt makkelijk wordt opleidingen inkopen pas, als niet voor elke opleiding een losse factuur van elke opleider hoeft te worden verwerkt. Springest kan dit proces, inclusief de betalingen, voor u centraliseren.

U ontvangt 1 factuur per maand, met specificatie en kopieën van alle facturen van opleiders. En Springest zorgt vooraf voor controle op afwijkingen, we kennen immers alle complete prijzen!

Doe de LMS leverancierscheck

Snel inzicht in de beschikbaarheid en data-kwaliteit

Stuur me een overzicht van de top 10 leveranciers in mijn organisatie