De lerende organisatie

Leren fragmenteert. Er komen steeds meer manieren van leren en meer verschillende aanbieders. De veranderingen zijn nauwelijks bij te houden. Medewerkers gaan zelf op zoek, willen niet meer verteld krijgen wat te doen. Zij nemen zelf de controle over hun ontwikkeling. Maar hoe ondersteun je dit als organisatie?

Springest Go is de plek waar medewerkers alles vinden op het gebied van leren. Van e-learning tot klassikale opleiding, van ebook tot coaching, en alles daar tussen in. De keuze is aan hen.

Zoek en boek

Medewerkers van deze organisaties leren al via Springest Go:

  • Aegon
  • Stork
  • Sanoma
  • Alliander
  • Vattenfall
  • HU

Opleidingsgegevens zonder handwerk

Alleen het aanbod dat u wilt, van alle leveranciers

Springest bevat up-to-date opleidingsinformatie van zo'n 3.500 opleiders in Nederland, met 160.000 trainingen en meer dan een miljoen startdata. U kunt hieruit uw selectie maken, die vervolgens direct in uw systeem te gebruiken is.

Nieuwe leveranciers voegt u met één klik toe. Is de leverancier nog onbekend? Springest garandeert: binnen 2 weken is de data volledig actueel. Inclusief eventuele preferred supplier korting!

Doe de gratis leverancierscheck

Ervaringen van oud-deelnemers

Net als bij het zoeken van een hotel of een boek...

Bij het kiezen van een opleiding gaat niemand over één nacht ijs. Daarom helpt Springest met betrouwbare ervaringen van oud-deelnemers. Vaak zelfs met LinkedIn profiel erbij.

Inzicht in wat collega's van een opleiding of training vinden, maakt leren sociaal.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

E-learning of toch klassikaal? Iedereen leert op zijn of haar eigen manier: One-size-fits-one. Springest helpt daarom bij het vinden van de leervorm die het best bij jou past. Zoek, filter en vergelijk op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Springest leert en ontwikkelt voortdurend door op basis van het zoekgedrag van miljoenen gebruikers. Daardoor kunnen we je steeds beter helpen.

Administratieve afhandeling van inschrijvingen

Nooit meer verwarring door gestroomlijnde communicatie met opleiders

Springest handelt duizenden inschrijvingen per maand af bij honderden opleiders. Dat proces is grotendeels geautomatiseerd en compleet gestandaardiseerd. Veel grote organisaties zoals Aegon, Sanoma en Stork gebruiken dit proces daarom ook.

Een inschrijving, of een annulering wordt vanuit Springest Go naar de opleider gestuurd. Dat scheelt een hoop werk, wel zo makkelijk.

Gecentraliseerde facturatie

Een factuur per maand, volledige transparantie

Echt makkelijk wordt opleidingen inkopen pas, als niet voor elke opleiding een losse factuur van elke opleider hoeft te worden verwerkt. Springest kan dit proces, inclusief de betalingen centraliseren.

Je ontvangt slechts 1 factuur per maand, met specificatie en kopieën van alle facturen van opleiders. Springest zorgt vooraf voor controle op afwijkingen, we kennen immers alle complete prijzen!

Internationaal

Omdat wij net zo ambitieus zijn

Ook organisaties die buiten Nederland opereren kunnen gebruik maken van Springest Go. Ook organisaties in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk leren al via Springest Go. Bovendien hebben wij met onze partners een wereldwijde dekking.