Referenties

Dit is wat onze klanten zeggen

Diverse grotere nationale en internationale organisaties maken al gebruik van Springest Go. Het systeem wordt bovendien ook geïntegreerd in bestaande Learning Management Systemen. Zo zorgen deze organisaties voor uniforme processen rondom leren, een compleet trainingsaanbod en een krachtiger inkoopproces:

Aegon

"Flexibel, snel schakelend en vernieuwend."

Aegon was een van de launching customers van Springest Go. Sinds 2012 kunnen medewerkers van Aegon zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod dat hun werkgever vooraf selecteert.

 

"Flexibel, snel schakelend en vernieuwend. Springest Go is de toekomst van Learning & Development Management. De investering verdient zichzelf ruimschoots terug."

   

René Castelijns, Sr. Opleidingsadviseur - AEGON

  Download Business Case

Stork

“Intuïtief en simpel."

"Voor ons was gebruiksgemak van het portal een van de voornaamste eisen. Niet al onze medewerkers werken elke dag met computers, dus we wilden vooral dat het systeem intuïtief zou zijn en simpel.”

 

“We hebben ook oplossingen van grotere LMS-aanbieders in overweging genomen, maar dit systeem biedt precies datgene wat we nodig hebben."

   

Arjan de Bruijn, Manager Academy - Stork

  Download Business Case

Het CAK

"Leren laagdrempeliger en makkelijker"

Het CAK integreert Springest Go in haar 'CAK Academie', een compleet portal inclusief competentiemanagement-functies. Alle onderwerpen en trainingstypen zijn in deze academie te vinden.

 

"Voor ons was het vooral belangrijk leren laagdrempeliger en makkelijker te maken. Mensen activeren door hen meer eigen verantwoordelijkheid en regie te geven op dit gebied. Niet alleen zodat zij makkelijker zelfstandig aan de slag gaan met hun ontwikkeling, maar ook om het gesprek hierover te activeren."

   

Eugenie Winkelman, Manager HR Development - CAK

  Download Business Case

Eén van Nederlands grootste Financieel Dienstverleners

“Mobility: zonder zorgen leren."

"Bij gedeelde ervaringen gaat de feedback over de inhoud van de opleiding, waardoor je zeker weet dat je iets goeds kiest.”

“We hebben een heel nieuw proces - en daarmee veel extra werk - vermeden voor finance managers, accounting, tax en de afdeling procurement."

Een HR Expert Consultant

Download Business Case

Stel uw vraag aan onze klanten

 

Vragen voor een van onze referenties?

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Organisaties die Springest Go gebruiken: