Intern Trainingsmanagement

Eenvoudig trainingen voor uw medewerkers organiseren & beheren

Leren organiseren wordt makkelijker en leuker als je over de juiste tools beschikt. Een interne training plannen? Voeg deze toe aan de kalender en nodig deelnemers uit. Beheer, communiceer en administreer vanuit één systeem.

Zowel de organisator als de deelnemer ziet in één oogopslag welke interne training wanneer plaatsvindt en met welke deelnemers.

Planning & administratie

Met gemak uw training inplannen

Voeg via het dashboard gemakkelijk een nieuwe cursus toe en kies per dagdeel de trainer, locatie, eventuele prijs en benodigde middelen.

Het versturen van uitnodigingen is eenvoudig. Zo kunt u bijna volledig automatisch uw cursisten inplannen en behoudt u altijd controle & inzicht over uw planning.

Meer informatie

Ontwerp & materiaal

Voor elk trainingstype een eigen sjabloon

U maakt per trainingstype een sjabloon. Hierin kan alle benodigde informatie worden toegevoegd, zoals de titel van de training, minimale en maximale bezetting en benodigd vervolg of herhaling.

Plan elke training via het gewenste sjabloon vervolgens binnen 1 minuut volledig in.

Whiteboard of een beamer nodig? Met een paar klikken voegt u de noodzakelijke taken en materialen toe of laat u een notitie achter voor de trainer.

Deelnemersbeheer

Zie in één oogopslag wie welke training volgt

Beheer eenvoudig uw deelnemers of cursisten:

  • toevoegen, wijzigen en verwijderen van deelnemers
  • vrije velden of notities toevoegen per deelnemer
  • één overzicht van alle geplande en gevolgde opleidingen
  • taken aanmaken
  • stamkaarten printen
  • inplannen van collega's

Certificering & compliance

Overzicht van alle kennis in uw organisatie

Wie heeft welke cursus met succes afgerond? U heeft volledig inzicht in de gevolgde trainingen en behaalde certificaten.

Stel eenvoudig bij iedere cursus in of er een herhaling nodig is voor compliance. Na de tijd die u hebt ingesteld, krijgt u automatisch een melding in uw e-mail en op het dashboard in uw systeem. In een paar klikken ziet u wie bevoegd is voor welke klus.

Communicatie

Informeer deelnemers op elk moment in uw huisstijl

Per training bepaalt u welk bericht er wordt verstuurd naar de deelnemers. Bepaal zelf eenvoudig de teksten voor iedere communicatiemoment.

Berichten worden in concept bewaard en pas definitief verstuurd nadat u de laatste correcties of wijzigingen heeft doorgevoerd. Zo kunt u altijd op het laatste moment de juiste trainingsinformatie inclusief routebeschrijving toesturen aan uw deelnemers. U kunt bovendien gebruikmaken van eigen templates, waardoor u altijd communiceert in uw eigen huisstijl.

Meteen een learning platform expert spreken?

Bel 020 26 13 852

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op:

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Organisatie:

Telefoonnummer: