HR Analytics

Inzicht in alle opleidingsgegevens

Het is voor veel organisaties belangrijk flexibel te blijven en zorg te dragen voor duurzaam inzetbaar personeel. Inzage in activiteiten die hieraan bijdragen, maakt het makkelijker strategische beslissingen te nemen.

Welke skills hebben we in huis? Welke vaardigheden worden ontwikkeld? En waar hebben medewerkers zelf behoefte aan? Springest Go maakt het inzichtelijk.

Inzage in zoek- & boekgedrag

Altijd op de hoogte van wat uw medewerkers willen leren

Springest geeft u inzicht in wat uw medewerkers (willen) leren. Doordat u met Springest Go alle leeractiviteiten - dus ook interne trainingen - op één plek aanbiedt, weet u voortaan precies wat er op elke afdeling gebeurt op het gebied van HRD.

Springest beschikt over de actuele opleidingsinformatie van zo'n 4.000 opleiders in Nederland. Benieuwd wat uw medewerkers nu al leren via Springest? Vraag dan de QuickScan aan.

QuickScan aanvragen

Eenvoudig uit te draaien rapportages

Exporteren als CSV of XSL

In de admin-omgeving van Springest Go kunt u op elk moment de inschrijvingen van uw medewerkers inzien. Zo kunt u per periode bekijken hoeveel opleidingen en trainingen er zijn gevolgd en welke kosten er zijn gemaakt.

Het is ook mogelijk rapportages uit te draaien op basis van de status van de inschrijving. Zo zijn ook afgekeurde aanvragen of inschrijvingen die nog in behandeling zijn, met enkele muisklikken direct zichtbaar.

Statistieken van het portal-gebruik

Bijsturen op basis van inzichten

Springest deelt alle data over het gebruik van uw portal met u via de admin-omgeving. U kunt hier statistieken vinden van bezochte pagina's, trainingen en onderwerpen.

Doordat u inzicht hebt in het gebruik van uw portal, kunt u bijsturen waar nodig. Zo kunt u interne trainingen zichtbaarder maken door deze bovenaan te plaatsen of kunt u via Springest activatiemails sturen naar medewerkers om hen op leeraanbod te attenderen.

Meteen een learning platform expert spreken?

Bel 020 26 13 852

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op:

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Organisatie:

Telefoonnummer: