Features van Springest Go

Alle processen rondom L&D vereenvoudigd

Springest Go beschikt over een groot aantal features die leren makkelijker en leuker maken te organiseren. Zowel voor medewerkers als hun HR-managers.

Makkelijker zoeken en boeken, automatische approval flows en administratieve afhandeling van inschrijvingen, het bijhouden van PE-punten, het delen van suggesties en het verzamelen en raadplegen van reviews... Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Al het leeraanbod

Compleet & actueel

Springest bevat up-to-date opleidingsinformatie van zo'n 4.000 opleiders in Nederland, met 160.000 trainingen en meer dan een miljoen startdata. U kunt uw eigen selectie maken, die vervolgens direct in uw systeem te zoeken en boeken is.

Nieuwe leveranciers voegt u met één klik toe. Is de leverancier nog onbekend? Springest garandeert: binnen 2 weken is de data volledig actueel. Inclusief eventuele preferred supplier korting!

Ontdek uw eigen Springest Go

Zoek & boek

Reviews raadplegen en vergelijken

Opleidingen zoeken en boeken was nog nooit zo makkelijk als via Springest. Maar als je iets gaat leren, wil je dat weloverwogen doen. Daarom toont Springest betrouwbare ervaringen van oud-deelnemers. Vaak zelfs met LinkedIn profiel erbij.

Inzicht in wat collega's leren en hoe zij trainingen beoordelen, maakt leren sociaal. Medewerkers ontvangen bovendien ook suggesties voor een nieuwe training of cursus op basis van hun functietitel of profiel.

Persoonlijke ontwikkeling

Met de nadruk op persoonlijk

E-learning of toch klassikaal? Iedereen leert op zijn of haar eigen manier: One-size-fits-one. Springest helpt daarom bij het vinden van de leervorm die het best bij jou past. Zoek, filter en vergelijk op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Springest leert en ontwikkelt voortdurend door op basis van het zoekgedrag van miljoenen gebruikers. Daardoor kunnen we uw medewerkers steeds beter helpen.

Intern leren

Alles zoek- en boekbaar in één systeem

Interne coaches of trainers, e-learning modules of incompany trainingen krijgen hun eigen plek in het systeem.

U bepaalt welke medewerkers toegang krijgen tot uw interne opleidingsinstituut of trainers-pagina's. Zij kunnen vervolgens eenvoudig zelf trainingen toevoegen.

Trainingen aanraden is al net zo eenvoudig. Met één klik worden deze bovenaan getoond in de zoekresultaten.

E-learning & e-books

Integreer content in uw leercatalogus

Er zijn meerdere wegen te bewandelen om iets te leren. Wij tonen graag elke weg. Daarom kan ook content, zoals e-books, worden toegevoegd aan het systeem.

Maakt u gebruik van e-learning? We integreren de modules in het totale aanbod.

Medewerkers kunnen direct aan de slag.

Meteen een learning platform expert spreken?

Bel 020 26 13 852

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op:

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Organisatie:

Telefoonnummer: