Vacature: Springest zoekt Leeradviseurs! (32-40 uur)

Keywords: Adviserend verkopen, sales, self-management

Springest is het platform voor het vergelijken van opleidingen, trainingen, cursussen, en andere leerproducten.  Kortom, alles waar je van kunt leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 38.000 trainingen van meer dan 4.000 verschillende aanbieders.

Ons ultieme doel, onze purpose, is: Helping everyone reach their full potential through learning.

Als Leeradviseur kun je hier een grote bijdrage aan leveren. Jij bent namelijk de persoon die in direct contact staat met al die mensen die iets willen leren en de opleiders die dit aanbieden. Ons team van Leeradviseurs bestaat uit een kleine groep gedreven jonge mensen die elke dag zoveel mogelijk gebruikers van Springest helpen bij het vergelijken en kiezen van een training of opleiding. Voor deze Sales functie zoeken we de resultaatgerichte go-getters die graag de hele dag door met mensen in contact zijn. We vieren onze successen en helpen elkaar om te leren van onze mindere weken. We zijn een hecht team, met veel humor en kunnen niet wachten om nieuwe gezichten te verwelkomen. We werken hard om elke week weer meer mensen te helpen dan de vorige, maar bij dat harde werken hebben we dan ook veel lol.

Wat dit precies inhoudt:

Henkie wil hogerop komen in zijn werk, een carrièreswitch maken, dat benodigde certificaat halen of een nieuwe vaardigheid opdoen. Kortom, hij wil iets leren. Wat doet hij? Hij gaat naar Springest.nl waar hij 40.000 leerproducten met elkaar kan vergelijken. Henkie zoekt een cursus of opleiding, of misschien begint hij met een event of een e-book. Hij vergelijkt verschillende aanbieders en vraagt voor een aantal een brochure aan via Springest. En dan?

Als Leeradviseur bij Springest neem je telefonisch contact op met gebruikers van ons platform zoals Henkie, mensen die iets willen leren en die informatie hebben aangevraagd voor 1 of verschillende leerproducten. Je stelt de juiste vragen om erachter te komen wat Henkie precies wil bereiken, zet verschillende mogelijkheden voor hem op een rij en helpt hem bij het maken van een keuze. Je neemt contact op met een opleider om antwoord te krijgen op zijn vragen, kijkt op Google Maps hoe hij het beste op de opleidingslocatie kan komen en checkt of hij dat ene certificaat krijgt dat hij nodig heeft.

Jij bent de tussenpersoon, de contactpersoon, degene die alles uitzoekt voor Henkie zodat hij het beste leerproduct kan kiezen en uiteindelijk schrijf je hem via Springest in voor de training van zijn keuze. Je stuurt hem nog even een kaartje na om hem veel succes te wensen en gaat verder met het helpen van de andere Henkies out there.

 

Wat je van ons mag verwachten:

 • Een fijne werkplek met een prachtig uitzicht over de houthavens en ‘t IJ, met zit/sta werkplekken, tafeltennis, tafelvoetbal, bar, Nintendo 64, massagestoel en veel andere creatieve bedrijven om je heen.
 • Een jong team om je heen van Leeradviseurs, Webdevelopers, Online Marketeers, Product Owners, Sales / Business Developers, en een User Experience Designer.
 • Prima arbeidsvoorwaarden incl. lunch, goede groene thee, espresso, OV-fiets en reiskostenvergoeding. En zonder target-afhankelijke bonus.
 • Aandelen in Springest bij een vast contract.
 • Minimaal €1.000 eigen budget voor boeken, opleiding en bezoek van congressen in je vakgebied.
 • Een zeer leerzame omgeving doordat je naast met ervaren collega’s regelmatig met externe experts samenwerkt uit ons grote netwerk.
 • Een organisatie die geeft om je happiness, dat elke maand meet en daar trots op is.

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bent een natural aan de telefoon, op chat en via email
 • Je geniet van het behalen van succes en het helpen van zoveel mogelijk mensen
 • Je bent pro-actief, hebt weinig sturing nodig en bent altijd op zoek naar verbetering
 • Jij schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels om ook met je internationale collega’s te kunnen overleggen
 • Je hebt een drive om adviserend te verkopen: je helpt niet alleen met het vergelijken, maar ook met het doorhakken van de knoop over de koopbeslissing
 • Je beschikt over onstilbare honger om te blijven leren en jezelf verder te ontwikkelen (leren is ons ding)
 • Jij hebt commercieel inzicht, ervaring in sales in een pre

Over Springest

We zijn er trots op dat Springest, twee jaar op rij, door NRC is uitgeroepen tot Beste Werkgever 2015/2016 in de categorie Nieuwe Helden. Bovendien staan we in de top 100 van “Unicorns”: de meest schaalbare organisaties ter wereld, naast bedrijven als AirBNB en Uber.

Ons ultieme doel, onze purpose, is dat iedereen ter wereld continu blijft leren, via Springest. In Nederland bieden we al een overzicht van meer dan 40.000 trainingen van ruim 3.500 opleiders (wereldwijd zelfs zo’n 160.000 trainingen). Met 3 miljoen bezoekers per jaar zijn we veruit de marktleider in Nederland. Medewerkers van vrijwel alle grote bedrijven van Nederland gebruiken ons product al via onze publieke site of een leerportaal op maat voor organisaties. Zie natuurlijk ook Over Springest en Werken bij Springest voor video’s en info over het team.

Wil jij anderen helpen hun volle potentie te bereiken? Onderdeel uitmaken van een zelf-sturende organisatie waarbij je manager bent van je eigen rol? Wil je zelf groeien en elke dag uitgedaagd worden? We zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s die dit team Leeradviseurs naar the next level gaan tillen. Dus herken je jezelf in de vacature, neem dan snel contact op.

Stuur een korte motivatie naar Anne Nynke Jansma en voeg je Linkedin en / of CV toe. Reageren op deze vacature kan tot 31 juli.

Wij werken niet met recruiters, dus benader ons daarvoor niet.

 

 

Benieuwd hoe HRD in Nederland wordt georganiseerd?