Vacature: Help anderen hun volle potentie te bereiken, word Leeradviseur bij Springest!

Springest zoekt Leeradviseurs!

Keywords: Adviserend verkopen, sales, support, self-management 

Springest is het platform voor het vergelijken van opleidingen, trainingen en cursussen, maar ook van boeken, trainers, evenementen en e-learning. Kortom, alles waar je van kunt leren. De 3 miljoen jaarlijkse gebruikers van ons platform kunnen in Nederland zo’n 40.000 leerproducten met elkaar vergelijken (wereldwijd meer dan 200.000), ze kunnen brochures aanvragen en zich inschrijven of producten kopen. 

Ons ultieme doel, onze purpose, is: Helping everyone reach their full potential through learning. Als Leeradviseur kun je hier een grote bijdrage aan leveren omdat jij de persoon bent die in direct contact staat met al die mensen die iets willen leren. Jij kunt niet alleen gebruikers van ons platform verder helpen met leren, maar jij bent ook de persoon die als eerste hoort waar vraag naar is, waar gebruikers tegenaan lopen. We willen dat dit soort verbeterkansen  direct worden doorvertaald naar onze product- en development-teams die ons platform doorontwikkelen, ook daarvoor is jouw input belangrijk. 

Wat dit precies inhoudt:

Voor de Springest bezoeker:

Je wilt hogerop komen in je werk, een carrièreswitch maken, dat benodigde certificaat halen of een nieuwe vaardigheid opdoen, kortom, je wilt iets leren. Wat doe je? Je gaat naar Springest.nl waar je 40.000 leerproducten met elkaar kunt vergelijken. Je zoekt een cursus of opleiding, of misschien begin je met een event of een e-book. Je vergelijkt verschillende aanbieders en vraagt voor een aantal een brochure aan via Springest. En dan?

That’s where we come in: De Springest Leeradviseur.

Als Leeradviseur bij Springest neem ik contact op met gebruikers van ons platform, mensen die iets willen leren en die informatie hebben aangevraagd voor 1 of verschillende leerproducten. Ik stel de juiste vragen om erachter te komen wat je precies wilt bereiken, zet verschillende mogelijkheden voor je op een rij en help je bij het maken van een keuze. Ik neem contact op met een opleider om antwoord te krijgen op jouw vragen, kijk op Google Maps hoe je het beste op de opleidingslocatie kan komen en check of je dat ene certificaat krijgt dat je nodig hebt. Ik ben de tussenpersoon, de contactpersoon, degene die alles uitzoekt voor je zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Ik geef je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken en help je via Springest in te schrijven.

Wil jij doen wat ik doe?
We zoeken nieuwe collega’s om ons jonge en snelgroeiende team te komen versterken. Dus jij:

  • bent een natural aan de telefoon, op chat en via email
  • geniet van het behalen van succes en het echt helpen van zoveel mogelijk mensen
  • bent pro-actief, hebt weinig sturing nodig en bent altijd op zoek naar verbetering
  • schrijft en spreekt foutloos Nederlands en prima Engels om ook met je internationale collega’s te kunnen overleggen
  • hebt een drive om adviserend te verkopen: je helpt niet alleen met het vergelijken, maar ook met het doorhakken van de knoop over de koopbeslissing

Wil jij anderen helpen hun volle potentie te bereiken? Wil je onderdeel uitmaken van een zelf-sturende organisatie waarbij je manager bent van je eigen rol? Wil je zelf groeien en elke dag uitgedaagd worden?

Stuur je motivatie naar Anne Nynke Jansma en voeg je Linkedin en / of CV toe. 

Psst, dat is nog niet alles: Bij Springest werk je met collega’s die allemaal heel goed zijn in wat ze doen en vrijwel allemaal beschikken over flink wat nerd skills. Springeteers gaan informeel met elkaar om en doen naast het werk ook veel dingen samen. Ons kantoor is een gezellige plek waar niks te gek is en waar we met zijn allen goed voor zorgen. We zijn actieve organisatoren en bezoekers van tal van “meetups” en andere vormen van kennisoverdracht (leren is ons ding!) en we dragen heel actief bij aan het startup ecosysteem van Amsterdam. Daarnaast is Springest hét voorbeeld van hoe Holacracy en GTD voor een organisatie kunnen werken.

Meer over werken bij Springest en alle ‘perks’ die daar bij horen lees je op onze Over Springest pagina.

Benieuwd hoe HRD in Nederland wordt georganiseerd?